Norsktalande kundservicemedarbetare till Sana Pharma!

Om jobbet

Nu söker vi dig som är i början av din karriär och har erfarenhet av att arbeta med försäljning och service. Som person är du en tävlingsmänniska som älskar att skapa goda kundrelationer. För denna tjänst söker vi endast norsktalande personer. Sök redan idag om det här är tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Sana Pharma är inne i en stark expansiv fas och för att fortsätta sin framgång vill de rekrytera och utveckla engagerade medarbetare som älskar att arbeta med sälj och kundkontakt till deras kontor i Uddevalla. Sana Pharma är en internationell leverantör av kosttillskott, medicinsk utrustning och receptfria läkemedel från växter.

Academic Work söker för Sana Pharmas räkning flera kundservicemedarbetare med erfarenhet av försäljning och service som vill arbeta med i ett team som drivs av att hjälpa människor till att få en bättre vardag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sana Pharmas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sana Pharma.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta i ett engagerat och drivet team som arbetar med att ge högklassig service till Sana Pharmas kunder. Idag arbetar det 14 personer på kontoret i Uddevalla och de i sin tur är uppdelade i två team, vilket team du kommer tillhöra beror på vilken produkt du kommer arbeta med. Du kommer i första hand hjälpa kunder som ringer in till kundservicen med rådgivning av produkterna samt arbeta med att fånga upp möjligheter till merförsäljning. Du kommer arbeta med att skapa goda relationer med kunderna genom att argumentera för produkterna utifrån en behovsanalys. Du kommer arbeta med både dagliga och långsiktiga KPI:er som du sätter upp tillsammans med din Team Manager.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara inkommande samtal.
 • Ringa utgående samtal till befintliga kunder, som tex uppföljningssamtal och välkomstsamtal.
 • Besvara mail och brev samt sköta övriga administrativa uppgifter.
 • Vid behov även hjälpa andra avdelningar inom organisationen.
Vi tror att tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill arbeta på ett företag som präglas av ett kvalitativt arbete i ett högt tempo. Du kommer få goda möjligheter till att få testa och utveckla din kommunikationsförmåga genom coachning och uppföljning. Hos Sana Pharma har du en fast lön som grundar sig på 40 timmars arbetsvecka och där du dagligen arbetar för att uppnå dina uppsatta mål.

Vi söker dig som
 • Talar och skriver norska obehindrat.
 • Har 1-3 års erfarenhet av försäljning och service. Vi ser att du troligen tidigare har jobbat inom kundservice/ telemarketing/ butiksförsäljning.
 • Har mycket goda kunskaper inom Officepaketet.
Det är meriterande om du:
 • Du har en kandidatexamen inom marketing eller ekonomi.
 • Talar och skriver danska och/eller svenska.
 • Har tidigare arbetat med telefon.
Som person är du en tävlingsmänniska som identifierar mål, genomför aktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat samt sätter utmanande mål för ditt eget arbete. Du har en god förmåga att förstå konsekvenser av olika lösningsförslag och hittar den mest effektiva lösningen. Du drivs av att skapa relationer och agerar utåtriktat. Vidare ser vi att du agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Prioriterar och fokuserar på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning och kan behålla ett realistiskt perspektiv på frågor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Uddevalla
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anna Nordgren
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Sana Pharma Group är en internationell leverantör av kosttillskott, medicinsk utrustning och receptfria läkemedel från växter. Dotterbolag finns i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Tjeckien och USA med ca 200 anställda och en omsättning på över 500 MSEK. Med egen Forskning- och Utvecklingsavdelning har vi fokus på att leverera väldokumenterade produkter av hög kvalitet. Sana Pharma Groups mest välkända varumärke/produkt är VitaePro. Vår drivkraft är att hjälpa människor till att få en bättre vardag. Vi är angelägna om att utveckla en organisationskultur som bygger på våra värdegrunder; Nyskapande, Modig, Ansvarstagande och Respektfull.