Nomor söker en koordinator för ett uppdrag på 50%

Om jobbet

Trivs du i en koordinerande roll där du arbetar administrativt? Skulle en tjänst på 50% med goda möjligheter till överrekrytering passa bra? Då kanske detta är tjänsten för dig. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nomors räkning en Koordinator. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Nomor. Tjänsten är ett uppdrag på 50% där tanken är att rätt person går upp på heltid efter Februari.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som administrativ koordinator kommer du att fungera som spindeln i nätet och stötta med att koordinera teknikernas jobb ute på fältet. Tjänsten innefattar att du hjälper till med det administrativa på kontoret och för rätt person kommer även möjligheten finnas att få ha löpande kundkontakt, varför vi ser att du har lite känsla för sälj när det bland annat kommer till att föreslå och sälja in effektivare metoder och tjänster. Du kommer även ha kontakt med företagets kundtjänst samt dokumentera och återrapportera till kunder.

Vi söker dig som
  • har arbetslivserfarenhet inom service och/eller administration
  • är flytande i det svenska språket i tal och skrift
Efterfrågade specifika kompetenser:

* B-körkort

Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Som person är du positiv, serviceinriktad och ansvarsfull och har ett sinne för affärer. Arbetet är väldigt varierande vilket kräver att du är prestigelös, och vi ser även gärna att du har lite skinn på näsan och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Start: Omgående

Uppdragets omfattning: Deltid 50% fram till 28/2 därefter 100%

Arbetstid: Måndag - Torsdag: 12:30-16:30, Fredag: 07:30-16:30

Plats: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.