Noggrann och effektiv truckförare till industri i Göteborg - start omgående

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Till ett produktionsföretag i Göteborg söker vi nu efter en truckförare som även kommer arbeta i produktionen. Företagets huvudsakliga arbetsuppgifter är att behandla metallföremål så att föremålen får de egenskaperna kunden önskar. Du kommer att arbeta med att ta emot gods som kommer till företaget och banda och kontrollera gods. Vid behov kommer även med att maskera produkterna innan de ytbehandlas. Arbetstiderna är 06,24-14,24 må-to och 06,24-15,54 på fredagar. Truckarna du kommer använda är motvikstruck och ståstaplare.

Flytande svenska i tal och skrift är krav. Tjänsten beräknas starta omgående.

Utbildning
Gymnasieutbildning är krav.

Erfarenhet
Du har erfarenhet av att köra truck och har truckkort A och B.
Erfarenhet av Microsoft Navision 2009 är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med ett självständig arbete och är ansvarstagande som person. Du är nogrann på detaljnivå och fingerfärdig. Arbetet sker i ett högt tempo så du behöver vara driven och stresstålig. Då företaget arbetar med metall och kemiska behandlingar får du inte ha nickelallergi eller problem med starka dofter eller liknande.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Du skickar in din ansökan via jobbannonsen på vår hemsida; palmpartners.se. Då vi selekterar löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.
Vid frågor vänligen kontakta Palm & Partners konsultchef Stina Karlsson via telefon: 0708-544492 eller via mail: stina.karlsson@palmpartners.se

Startdatum
Omgående
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla eller ring Stina Karlsson, 0708544492

Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.