Murare

Premier · Bygg & Hantverk · Sista dagen!

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

För vår kund West Kakel & Måleri AB söker vi nu ett antal plattsättare för heltidsarbete i Göteborgsområdet.
Du kommer att arbeta med kakel och klinkers i framförallt badrum, men kök kan också förekomma. Annars är det vanligt förekommande arbetsuppgifter som gäller med tätskikt och fogning samt plattsättning.

Kvalifikationer

Stor erfarenhet av plattsättning i framförallt badrum är meriterande. Att du som söker vet och förstår vilka olika moment som krävs för ett lyckat och godkänt arbete. Du ska kunna utföra samtliga moment på ett högst professionellt sätt efter de standarder som finns. Givetvis så ser vi att du gärna har yrkesbevis men det är formellt inget krav.

Vi ser gärna att du som söker är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är flexibel. Du ska vara noggrann och alltid sträva efter ett gott resultat, du som söker ska också kunna arbeta självständigt. Du får gärna vara social och nyfiken på att lära dig nya saker, att lätt kunna hantera stressiga situationer och att ha vana med att arbeta mot olika deadlines.

Krav

Körkortsbehörighet B.
Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Christer Kellgren, 0707858411

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.