Morgonpigg student till globalt företag i Landvetter!

Om jobbet

Är du student och vill arbeta extra på ett fartfyllt företag som godsmottagare? Då är tjänsten som terminalarbetare något för dig!

Om jobbet
Företaget som nu söker terminalarbetare är en av de ledande aktörerna inom logistikbranschen. Det är ett stort internationellt företag med över 56,000 anställda i 61 länder världen över. I din roll kommer du att ta emot och sortera paket, tömma terminalburar, förbereda utleveranser och hantera inkommande gods.

Du kommer att arbeta följande arbetstider:

04:00-09:00 eller 16:00-21:30

Om dig
Vi söker dig som är student, morgonpigg och energifyll och som sprider glädje på din arbetsplats. Du är en pålitlig och ordningsam person som trivs med att samarbeta med andra. Det är även en fördel om du har körkort och tillgång till bil. Viktigt för tjänsten är att du har möjlighet att ta dig ut till arbetsplatsen vid de satta arbetstiderna. Viktigt för tjänsten:

- student med CSN-berättigad utbildning.

Om anställningen
Tjänsten som terminalarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.

Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Hannah Hultén på 031-720 72 88.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.