Montörer sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu montörer med kunskap inom el och mekatronik med tjänstgöringsort Göteborg. Du kommer att arbeta inom tågindustrin och därmed montera, serva och reparera utrustningen i olika tågmodeller.

Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö och effektivitet. Du utför ditt arbete enligt instruktioner och du tar ett aktivt ansvar för dina uppgifter.

Kravprofil:
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande.
  • Teknisk utbildning eller motsvarande inom el, mekanik och fordon.
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • God datorvana.
Meriterande:
  • Körkort B
  • Tekniskt intresse
Personliga egenskaper

Som person är du flexibel, ansvarstagande och har en god kommunikationsförmåga. Arbetet utför både självständigt och i grupp vilket innebär att du måste kunna ta egna beslut samt ha en god samarbetsförmåga.
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 maj

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.