Montör/svetsare/ledande montör sökes Assemblin Industri i Göteborg

Om jobbet

Vill du vara med och utveckla svensk industri? Vi erbjuder ett omväxlande och rörligt arbete som montör, svetsare eller ledande montör i en framgångsrik verksamhet. Hos oss får du möjligheter att utvecklas inom företaget. Våra kunder finns bland annat inom energisektorn, petrokemi, pappers- & kärnkraftsindustri.

Du kommer arbeta i projekt tillsammans med andra certifierade svetsare och montörer med entreprenader från start till mål, där din roll att både montera, svetsa och utföra arbetet.

Tjänsten avser heltid med placering i Göteborg, men med hela riket som arbetsplats. Den platsansvarige montören samarbetar och rapporterar kontinuerligt till ansvarig projektledare.

Vi söker dig som är erfaren industrirörmontör/svetsare. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från liknande roller. Engagemang och ansvarskänsla är andra viktiga faktorer.

För att lyckas i roller är det också viktigt att du har intresse av att utveckla dina kunskaper, lätt att kommunicera, engagerad och driven samt att du sätter kunden i fokus och tycker om att samarbeta, både internt och med våra kunder.

För att lyckas i rollen krävs att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har förmåga att lösa problem. För svetsare krävs att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har förmåga att lösa problem. För svetsare krävs svetsarprövningsintyg enl EN 287.

I rollen krävs hög social kompetens, hög yrkeskunskap och god fömåga att skapa effektiva team med bra laganda. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Våra kärnvärden utgör grunden för vår kultur och identitet:
  • Affärsmässighet - tydligt ansvar för ekonomin
  • Enkelhet - enhetligt och okomplicerat agerande
  • Kompetens - kunskap, vilja och förmåga
  • Pålitlighet och gott uppträdande
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2016-12-18. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef David Bindgård tel. 010-475 20 99.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Assemblin VS är ledande inom värme och sanitet i Sverige. Verksamheten bedrivs på ett 50-tal platser. Vi utför alla slags tjänster inom värme och sanitet och installerar fjärrvärme, värmepumpar, industrirör, sprinkler, kyla eller energibesparande åtgärder i samband med nybyggnation eller renovering. Assemblin VS omsätter ca 2 miljarder kronor med 1 400 medarbetare.
Vi drivs av att vara en del av ett team som tillsammans utformar, installerar och underhåller system för de mest grundläggande sakerna i livet: luft, energi och vatten.

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är cirka 9 miljarder SEK och med mer än 6 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Svetsare
Montör

Mejla eller ring Ulf Karlsson, 0104752099

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget