Montör/snickar sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kund räkning söker vi nu två montörer/snickare till känt företag med start omgående.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att montera ihop bodar samt även hjälpa till med "allt i allo" och hugga i där det behovs. Om du har en utbildning inom El och VVS är detta meriterande. Det är viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ.

Personliga egenskaper

Vi ställer stora krav på att du är rätt som person för den här tjänsten. Du är initiativtagande, framåt och flexibel. Du har även hög arbetsmoral, social kompetens och serviceinriktad. Du tycker om att jobba med kroppen och har en god fysik då det förekommer en del tunga lyft i arbetet.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.