Mölndal Energi söker inspirerande chef till kundserviceavdelningen!

Om jobbet

Vår kund Mölndal Energi söker nu en inspirerande kundservicechef.

Som chef för kundservice leder du arbetet med att utveckla energibranschens bästa kundservice! Enheten ansvarar för kommunikation och handläggning av ärenden för både privat- och företagskunder och samarbetar på så sätt med alla delar av bolaget. Idag består kundservice av ca 15 medarbetare och det finns ett välfungerande systemstöd. Som kundservicechef deltar du i marknads ledningsgrupp och har ett nära samarbete med andra chefer i bolaget.

FÖRVÄNTNINGAR
Vi söker dig som är erfaren chef och gärna har arbetat i olika branscher där man levererat tjänster och haft ett regelverk att hålla sig till. Som chef är du duktig på att inspirera, kommunicera och skapar delaktighet. Du inger trygghet genom engagemang och förtroende. Du är van att arbeta med kundservice som en viktig motor i verksamheten och har förståelse för effekterna på företagets ekonomi och varumärke.

ERBJUDANDE
Mölndal Energi är i en utvecklingsfas där du kommer att få möjlighet att påverka utvecklingen både av kundservice och din egen roll. Din vardag kommer att vara omväxlande med övergripande utvecklingsprojekt och operativa utföranden. Du kommer till en vänlig och öppen kultur som uppmärksammar varandra och arbetar långsiktigt. Mölndal Energi är en arbetsplats med själ och hjärta med värdeorden Nära, Enkelt och Miljö.

ANSÖKAN
Låter det som nästa steg i din karriär? Sänd då in din ansökan senast den 31 oktober 2016.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lisa Mastalir 0727-232724 eller Sofia Rasmusson 070-508 0328.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag med starka värderingar.Mölndal Energi består av två bolag - Mölndal Energi AB och dess dotterbolag Mölndal Energi Nät AB. Ägare är Kvarnfallet Mölndal AB, som är ett av Mölndals stad helägt aktiebolag. Läs mer på http://www.molndalenergi.se


Hitta hit

Visa var