Mölndal Energi söker Företagssäljare Energi!

Om jobbet

Mölndal Energi söker en ny medarbetare!

Vi söker dig som vill vara med och stärka relationen till Mölndal Energis befintliga kunder inom el och fjärrvärme. Du kommer att genom personliga besök och telefonsamtal bidra till att Mölndal Energi når sitt mål, att ha Sveriges Nöjdaste Kunder. Kunderna finns idag bland både fastighetsägare och industri. Mölndal Energi erbjuder sina kunder, förutom väldigt bra avtal, tjänster såsom besiktningar, energideklarationer och effektabonnemang. Du tillhör en grupp säljare och kommer att ha tekniskt stöd till din hjälp. De flesta kunder är placerade inom Mölndals kommun och du utgår från kontoret i Mölndal.

FÖRVÄNTNINGAR
För att lyckas i rollen tror vi att du har jobbat några år med försäljning och är van att förhandla avtal. Du har tidigare sålt produkter eller tjänster mot fastighetsbranschen där du självständigt bokar dina besök och driver dina affärer till avslut. Du har högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning och har ett stort intresse för fastigheter, energi och hållbar utveckling. Som person är du nyfiken, entusiastisk och förtroendeingivande. Du trivs med att vara ute hos dina kunder och skapa långsiktiga relationer som ger resultat för båda parter.

ERBJUDANDE
Mölndal Energi är i en utvecklingsfas och i den här rollen kommer du framför allt att jobba mot Mölndal Energis mål att ha Sveriges Nöjdaste Kunder. I din vardag kommer du att träffa olika företag och branscher där du bidrar till att kunderna gör effektiviseringar och besparingar. Du kommer till en vänlig och öppen kultur som uppmärksammar varandra och arbetar långsiktigt. Mölndal Energi är en arbetsplats som arbetare efter värdeorden miljömedvetenhet, långsiktighet, effektivitet, kundfokus, positiv attityd, öppen kommunikation, engagerade medarbetare och lagarbete.

INTRESSEANMÄLAN
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lisa Mastalir 0727-232724 eller Sofia Rasmusson 070-508 0328. Vi vill ha din ansökan senast den 9 december 2016.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Mölndal Energi är ett miljö- och kvalitetsmedvetet företag med starka värderingar.Mölndal Energi består av två bolag - Mölndal Energi AB och dess dotterbolag Mölndal Energi Nät AB. Ägare är Kvarnfallet Mölndal AB, som är ett av Mölndals stad helägt aktiebolag.


Hitta hit

Visa var