Mjukvaruutvecklare hos nytänkande konsultbolag

Framtiden · Data & IT · 23 feb

Om jobbet

Vill du eller kanske en vän arbeta med ett av Sveriges kreativaste och nytänkande konsultbolag som har som mål att göra vardagen enklare och roligare för människor?

Vi söker nu för kunds räkning en person som skall arbeta med mjukvaruutveckling inom fordonsindustrin och är i början av karriären!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare för vår kund kommer du jobba som konsult ute på spännande uppdrag inom fordonsindustrin.

Du kan komma att hamna i olika projekt, därför söker vi någon som vill jobba som konsult, är flexibel och tycker det är spännande med olika uppdrag och uppgifter.

Uppdragen kan bland annat handla om aktiv säkerhet, infotainment och elektromobilitet. Allt som har med mjukvara, inbyggda system och elektronik att göra.
Utveckling sker bland annat med hjälp av C++, C och Python och det är väldigt bra om du har goda kunskaper i dessa verktyg.

Du sitter i projektgrupp och jobbar med utveckling och uppgifter tillsammans med kollegor, både från ditt företag men även från andra konsultföretag. I din roll kan fler uppgifter ingå, som programmering, test, ledning, kravställning med mera då vi vill att du skall kunna vara med i hela utvecklingsprocessen.

Uppdragen kan vara olika långa tidsmässigt, allt ifrån 2 månader till 2 år. Företaget ser till ditt intresse här.

Din profil

Vi letar efter dig som är nyexaminerad inom Data/IT/Elektronik/Mekatronik eller liknande och som vill jobba som konsult i olika uppdrag. Du har ett genuint intresse för teknik och gärna fordon och vill jobba med spännande utvecklingsprojekt. Som person bör du vara flexibel då du kan komma att hamna i olika uppdrag samt analytisk och noggrann då företaget vill leverera med absolut högsta kvalité. Du kommer arbeta som konsult så det är viktigt att du trivs i den rollen.

Du skall behärska programmering i till exempel C, C++, scriptspråk eller andra språk och program och gärna ha ett examensarbete eller annat hobbyprojekt att kunna visa upp.

Skallkrav:
  • Avslutad ingenjörsutbildning inom data/IT/Elektro/Mekatronik eller liknande
  • Behärska programmering i C, C++, Python, C#, Java eller andra språk och program
  • Projekt eller examensarbete med anknytning till fordonsindustrin eller inbyggda system
  • Talar svenska och engelska
Meriterande:
- Kunskaper i Matlab/Simulink

Villkor

Start: Omgående
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din ansökning redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Emilia Persson, 0761-645315

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 feb

Om företaget

Vår kund är ett kreativt och innovativt konsultbolag i teknikens framkant och arbetar i olika branscher, bland annat inom bilindustrin och telekom. De arbetar mot stora kunder och deras slutmål med produkter och uppdrag är att alltid göra enkla och förenklade lösningar inom teknik och kommunikation.

Hos vår kund är det viktigt att känna glädje att gå till jobbet, detta i samband med att prestera högt så väl individuellt som i grupp.

Företaget erbjuder vid behov interna utbildningar för att alltid se till att personalen ligger i nivå med dagens utveckling och teknikens framkant.

De arbetar både ute hos kunder och i egna projektgrupper i egna lokaler i centrala Göteborg.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.