Mjukvaruspecialist till Visutech

Om jobbet

För Visutechs räkning söker vi nu en mjukvaruspecialist för support, installation och utbildning av produkter för arbetsflöden och automation inom den grafiska branschen. Placering i Mölndal.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställning blir direkt hos Visutech.
Arbetsuppgifterna består bl.a. av att installera och underhålla produkter för grafiska arbetsflöden såsom HP Indigos RIPar. Du kommer också att använda och anpassa system för automatisering av grafisk produktion som t.ex. Enfocus Switch och ESKO Automation Engine.
I arbetet ingår även att kunna utbilda våra kunder i handhavandet av HP Indigos mjukvaruprodukter.

Då våra kunder finns över hela Norden kommer en stor del av arbetat att ske via telefon och TeamViewer, men vid installationer etc. kommer det även att krävas resor, ibland med kort varsel.

Din profil
  • Goda kunskaper i Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator).
  • Intresserad av att arbeta med arbetsflöden och automation inom grafisk industri.
  • Generella IT-kunskaper
  • Enklare programmering i JavaScript är meriterande
  • Erfarenhet av större printrar eller tryckpressar samt arbetsflöden inom grafisk industri är meriterande
Som person har du lätt för att prata med människor, känner dig bekväm i olika sociala sammanhang och är van att periodvis arbeta i högt tempo. Du är självgående, driven och arbetar utan problem både enskilt och tillsammans med kollegor. Du är proaktiv i ditt sätt att vara och har lätt för att söka och tillgodogöra dig produktinformation och nyheter. Visutech erbjuder HPs kursutbud för kompetensutveckling.

Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska samt har lätt för att förstå norska och danska, i såväl tal som skrift.

B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda dig
Visutech är en koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Med sitt nära samarbete med HP är Visutech en av de största leverantörerna när det gäller digitala produktionslöningar för den grafiska branschen på den nordiska marknaden. Vi är idag drygt 50 medarbetare i Norden, varav ungefär hälften är stationerade vid huvudkontoret i Göteborg.

Visutech har cirka 20 servicetekniker med hög kunskapsnivå och stor flexibilitet placerade runt om i Norden. Detta gör oss till en av de största serviceorganisationerna i Norden inom grafisk industri.

Visutech har en av de största serviceorganisationerna inom grafisk industri i Norden. Som mjukvaruspecialist hos Visutech är du en del av ett serviceteam på cirka 20 personer med hög kunskapsnivå och stor flexibilitet utplacerade runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, mjukvara, softvara, Adobe CC, konsult, consultant, data, IT-technician, Mölndal, Göteborg.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?