Minalyze söker en junior mjukvaruutvecklare

Academic Work · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Minalyze har sedan 2009 utvecklat banbrytande high-tech instrument och är nu i en expanderade fas. Är du nyexaminerad eller har några års erfarenhet av mjukvaruutveckling? Är du redo för en utmanande tjänst där du får vara en viktig del av gruvindustrins framtid? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Minalyzes räkning en mjukvaruutvecklare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Minalyze önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Minalyze. Minalyze intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta med att intergrera och programmera hårdvara mot mjukvara. Du kommer arbeta i C++

Vi söker dig som
 • har relevant IT utbildning från högskola eller universitet
 • har mycket goda kunskaper i C++
 • är flytande i det engelska språket i både tal och skrift
Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett relevant examensarbete och/eller sommarjobb.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • Labview
 • Python
 • Mjukvarutestning
 • Kunskaper inom 3D grafik
 • Kunskaper inom interaktionsdesign
Som person är du en prestigelös och initiativtagande teamplayer. Du drivs av att få fullt ansvar över arbetsuppgifter och ser alltid till att leverera det som förväntas av dig. Du trivs i en entreprenöriell och kreativ miljö där du får vara med och vidareutveckla och bygga upp företaget.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Sävedalen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kompetensutveckling: Som systemutvecklare/programmerare på Academic Work erhåller du var sjätte månad en utbildningsvoucher som berättigar dig till 5 dagars lärarledd utbildning hos vår utbildningspartner www.cornerstone.se
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Minalyze AB steams from Chalmers Technological University and was incorporated in 2010. Minalyze AB has developed patented advanced analytical instruments for analysis of drill cores. The Minalyze team team today consists of five dedicated individuals.