Miljöarbetare

Om jobbet

Vi söker miljöarbetare till Bråta återvinningscentral med erfarenhet att hantera hjullastare och grävare. Allfrakt har på uppdrag av Härryda kommun att bemanna Bråta Återvinningscentral i Mölnlycke.

Tjänsten

På Bråta ÅVC hanteras inkommande återvinningsmaterial från kommuninvånarna i Härryda kommun. Det är sorterat grov avfall som metallskrot, ris, obrännbart material och trä samt farligt avfall. I arbetsuppgifterna ingår att se till att det finns plats i containrar och andra kärl, ta hand om farligt avfall som lämnas in samt ansvara för skötsel av anläggningen. En viktig del av arbetet är att bistå och svara på frågor kring avfallssortering från besökarna.

Arbetet utförs enligt rullande schema där miljöarbetare alltid finns på plats, då återvinningscentralen har öppet för allmänheten. Den finns också på plats ansvarig personal som är kontaktperson för kommunen och andra berörda, i frågor som berör anläggningen och återvinningsmaterialet. Arbetsledare säkerställer att det alltid finns bemanning.

Din profil

Vi söker dig som trivs att arbeta självständigt och som person är du ansvarsfull och trygg i det du utför. Vi förutsätter att du har ett miljöintresse och har hög servicekänsla och tar ditt ansvar fullt ut. Du har en positiv inställning då du också är ambassadör för våra besökare. Har du också lätt för att samarbete med andra och tycker om ordning och reda kommer du snabbt smälta in i arbetsgruppen. Vi sätter stort värde på din flexibilitet där service alltid står i centrum. Arbetet är av varierande karaktär och kan snabbt ställas om.

Kvalifikationer

God kännedom om miljösortering är meriterande. Har du tidigare arbetat inom återvinningsbranschen och har erfarenhet av service till allmänheten är det meriterande.

Krav
  • Kort för hjullastare och grävare
  • ADR-utbildning
  • Goda kunskaper i svenska språket.
Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta i ett stabilt bolag. Vi erbjuder dig bidrag till friskvård och rikskort. Du är också givetvis försäkrad genom kollektivavtal.

Kontakt

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Pettersson (platsansvarig) tel. 0725 - 20 01 40 alt. mikael.pettersson@allfrakt.se

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 2016-11-06.
Jobbfakta
Ort
Härryda
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget