Meriterande extrajobb som ordermottagare på Cleanpipe!

Om jobbet

Är du en serviceminded och självgående student som letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna? Nu söker Cleanpipe efter en person till sitt kundserviceteam!
Rekryteringen sker löpande så ansök direkt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Cleanpipes räkning en ordermottagare på deltid. Att kunna arbeta på måndagar är en förutsättning, då arbetsbelastningen är som högst. Därefter är det flexibelt med att arbeta 1-2 dagar till i veckan. Tjänsten passar dig som trivs bra med att använda telefonen och datorn som arbetsverktyg och brinner för administration.
 • Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kundföretaget. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cleanpipes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som ordermottagare kommer din främsta arbetsuppgift vara att ansvara för inkommande samtal samt kundkontakt via mail.
I rollen kommer du att ha daglig kontakt med kunder och kollegor internt.

I ditt arbete kommer du att ta emot order via telefon och mail för att sedan registrera dessa. Du kommer också svara på frågor gällande leveranser och uppföljning av beställningar.

Du kommer till exempel att:
 • Ge förstaklassig service via telefon/mail
 • Ansvara för mottagning och registrering av inkommande ordrar.
 • Svara på leveransfrågor och ha kontakt med leverantörer.
Vi söker dig som
 • Är studernade på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar på din utbildning.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet utförs i båda språken.
 • Har erfarenhet från serviceyrket tidigare
Det är meriterande om du tidigare har arbetet med administration eler kundtjänst.

Som person är du flexibel, positiv och utåtriktad för att trivas i rollen som ordermottagare. Du brinner för att ge förstaklassig service till de personer som du talar med.
Vidare anser du dig själv vara lättlärd och initiativtagande för att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
Dina personliga egenskaper kommer att värderas högt för denna tjänst eftersom du kommer representera företaget utåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, Måndagar, därefter flexibelt med 1-2 dagar till/vecka.
 • Arbetstid: 8-17
 • Placering: Göteborg, Gunnilse
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.