Meriterande extrajobb som lagermedarbetare i Halmstad!

Om jobbet

Studerar du i Halmstad och vill ha ett meriterande, välbetalt extrajobb hos ett välkänt svenskt grossistföretag? Vi söker nu dig som kan jobba eftermiddagar och kvällar under terminerna. Har du ett flexibelt schema och trivs med att arbeta fysiskt? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning ett antal lagermedarbetare till sin anläggning i Halmstad. Du kommer främst att jobba måndagar och torsdagar då arbetsbelastningen är som högst då.
Vår kund är Sveriges ledande grossist inom måltidsbranschen och erbjuder varor, tjänster och kunskap som behövs inom storkök och restaurangverksamhet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kund.

Som deltidskonsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du att ingå i ett team som arbetar med varuplock. Arbetet kommer bitvis att vara fysiskt ansträngande då du kommer att sköta plock och hantering av varor i olika storlekar. Vidare kommer du att ansvara för att leveranssäkerheten och kvaliteten på det arbete du utför motsvarar kundernas krav och förväntningar.

Företaget erbjuder en arbetsplats med god arbetsmiljö och gemenskap där det finns stora utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna. Arbetet kommer att inledas med en introduktion samt utbildning för att du ska få rätt förutsättningar till att kunna göra ett bra arbete.

Vi söker dig som
  • Är student på universitet eller högskola med minst ett år kvar på dina studier.
  • Det är en fördel om du har lagererfarenhet sedan tidigare och truckkörkort A är meriterande för tjänsten.
Alla nya medarbetare kommer att gå en intern truckkortsutbildning på plats hos kunden.
  • Det är viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket, då kommunikationen på arbetsplatsen sker på svenska.
  • Att tidigare ha arbetat med livsmedelshantering är meriternade för tjänsten.
Som person bör du vara uthållig och ha god fysik då arbetet kan vara både fysiskt tungt och kräva ett högt arbetstempo. Vidare ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten då det är av stor vikt att du lätt kan uppfatta de artikelbenämningar som man använder vid expedieringen samt uppvisar en stor säkerhet vid varuhanteringen.

Då kunden har stora arbetstoppar efter sommaren, under Jul samt i Maj månad är det viktigt att du är flexibel gällande din tillgänglighet. Rekryteringen sker för att på bästa sätt kunna täcka upp kundens behov vilket ställer krav på konsulternas lojalitet och åtagande.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Övrig information
  • START: Onsdag 29 augusti
  • UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 2-3 pass i veckan under skolterminerna.
  • UPPSKATTAD ARBETSTID: Mån-fre 15-21, störst behov måndag samt torsdag. Arbetstiderna kan variera något beroende på arbetsbelastning och kan därför sträcka sig till 00.00 vissa pass.
  • PLATS: Halmstad, Holm
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är ett svenskt, familjeägt företag som är ledande inom måltidsbranschen och erbjuder varor, tjänster och kunskap som behövs inom storkök och restaurangverksamhet. Företaget har tydliga värderingar och uppmuntrar mångafald bland sina medarbetare då det berikar verksamheten och arbetsmiljön.