Meriterande extrajobb som driftanalytiker!

Om jobbet

Är du student och vill ha ett spännande extrajobb hos ett av Sveriges största företag? Är teknik något du anser är lite extra roligt samtidigt som du brinner för att leverera god service?
För dig med engagemang och känsla för service är det här ett guldläge att få in foten på ett företag i framkant.
Vi rekryterar löpande så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academig Work söker nu fler driftanalytiker till vår kund i centrala Göteborg. Du kommer att jobba cirka två pass per vecka. Passen är förlagda måndag - torsdag klockan 18-21 samt söndag klockan 14-20.
Möjlighet till sommarjobb finns!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som driftanalytiker/kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot felanmälningar utifrån ett ärendehanteringssystem, för att sedan genomföra en analys för att hitta en lämplig lösning på problemet. Du kommer att arbeta i en studentpool tillsammans med flera andra medarbetare som alla brinner för att ge bästa möjliga service!

Du kommer till exempel att:
  • Genomföra analyser av inkomna problem
  • Ringa upp kund och komma fram till en lämplig lösning
Inför uppdragsstarten kommer du att få en gedigen utbildning där du får lära dig både systemen och rutinerna kring arbetet, innan du får jobba mer självständigt. Utbildningspassen är till stor del förlagda till dagtid vilket kräver att du under dessa veckor är flexibel i dina studier.

Vi söker dig som
  • Är student och i början av dina studier samt kan arbeta heltid i sommar och vid andra semesterperioder så som jul.
  • Du har en skarp slutledningsförmåga och ser dig själv som en problemlösare.
  • Att arbeta tillsammans i team är något du trivs med det gemensamma målet att ge bästa service.
Vi ser det som meriterande om du har genomfört exempelvis gymnasiestudier med teknisk inriktning eller besitter allmänt god teknisk kompetens, men detta är inget krav.

Som person är du engagerad och prestigelös. Du är kvalitetsmedveten och drivs av att slutföra arbetet med gott resultat. Du tycker om att lära dig nytt och vill utvecklas i din arbetsroll. För dig som är kommunikativ och social samt letar efter ett kvalificerat extrajobb är det här en möjlighet att ta tillvara på!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

START: Omgående

OMFATTNING: Deltid under terminerna, heltid sommar/jul

UPPSKATTAD ARBETSTID: 18-21 mån-tors, 14-20 sön. Heltid sommar/jul

PLATS: Centrala Göteborg

KONTAKT: Elisabeth Hernberger

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är en av Sveriges största leverantörer av fibernät och koppartråd för bredband samt telefoni.