Meriterande deltidsjobb hos IT-företag!

Om jobbet

Är du på jakt efter ett deltidsjobb där du får möjlighet att utvecklas och skaffa meriterande erfarenhet av kundkontakt? Har du idag en annan huvudsaklig sysselsättning och samtidigt har möjlighet att jobba två dagar i veckan? Då har vi tjänsten för dig! Vi rekryterar löpande så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för kunds räkning supportmedarbetare till en branschledande aktör inom telekom och energi. Du kommer att arbeta minst två pass i veckan hos kunden som har sitt kontor ca 15 minuter från centrala Göteborg. Goda möjligheter till sommarjobb samt jobb under andra ledigheter finns!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du att hantera inkommande ärenden från kunder och hantera dem på bästa sätt. Du kommer även att stötta upp internt med diverse administrativa uppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot förfrågningar och ärenden från kund via telefon och mail
 • Bistå med support kring telenät, elnät och fibernät
 • Arbeta mot kunder i olika geografiska områden
Tjänsten passar dig som förstår vikten av god service och som samtidigt trivs i en roll med många kontaktytor. Då vår kund är en av de större aktörerna inom telekom- och energibranschen har du här även möjlighet till en värdefull och stark referens i din framtida yrkeskarriär. Anställningen inleds med en gedigen introduktion för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att utföra dina uppgifter.

Vi söker dig som
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och som kan styrka det
 • Finns tillgänglig minst 2 dagar i veckan
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska för att kunna hantera kommunikation med kund
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service.

Som person är du nyfiken och trivs med att ta dig an och analysera problem. Samtidigt som du är lyhörd och arbetar bra med andra människor har du en stark känsla för service. Du har en förståelse för kundens upplevelse och finner en drivkraft i att ge alla kunder/medarbetare så bra service som möjligt. Du agerar även lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan
 • Placering: Jonsered
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Vår kund arbetar med bygg samt underhåll av nätinfrastruktur och levererar fälttjänster främst inom telekom- och energibranscherna. De befinner sig just nu i ett expansivt skede och arbetar hela tiden med nytänk och nyfikenhet för att på så sätt nå nya marknader. De är idag drygt 750 medarbetare.