Mekaniker Volkswagen Sisjön

Om jobbet

Volkswagen
Sisjön


Söker
Tekniker till vår person/Transportbilsverkstad

Tjänstebeskrivning

Volkswagen Sisjön är en av sveriges största Volkswagenverkstäder.
Vår kvalitetspolicy är att i alla lägen uppfylla våra kunders krav och förväntningar. Under de senaste åren har vår försäljning ökat lavinartat. Nu behöver vi utöka med ytterligare Transport/Personbilstekniker för att bibehålla och öka kundnöjdheten.

Det arbete vi erbjuder på vår personbilsverkstad innebär att du kommer att arbeta i ett team bestående av flera duktiga kollegor.

Du kommer arbeta självständigt bland annat med felsökning, elektronik, service och reparationer.

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt minst två års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete med personbilar, gärna med Volkswagen. Du bör även ha stor erfarenhet av både servicearbeten och felsökning. Du har minst B-körkort.

En förutsättning för arbetet är att du har datorvana, vilket vi värdesätter högt. Du bör behärska svenska väl i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.

Du ska känna dig bekväm i rollen som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Personliga egenskaper

Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service. Du är flexibel, intresserad av att fortsätta att lära, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Du levererar alltid kvalitet.

Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer, så inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach för att göra kunden nöjd ser vi som en självklarhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att skicka ansökan till martin.svantesson@dinbil.se rekrytering kommer ske löpande.

Vid frågor kontakta Martin Svantesson på telnr: 031-7501715 eller via e-post: martin.svantesson@dinbil.se

VARMT

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Reparatörer
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Med våra 4 anläggningar i Göteborg, Aröd, Sisjön och Kungsbacka är vi västsveriges största auktoriserade Volkswagen-återförsäljare. Som västsveriges största har vi alltid ett stort antal nya Volkswagen på lager för snabb leverans. Samtliga våra anläggningar är fullserviceanläggningar där vårt välutbildade serviceteam tar väl hand om din Volkswagen. Välkommen till Volkswagen Göteborg!


Hitta hit

Visa var