Mekaniker tunga fordon

Om jobbet

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Man representerar de starkaste varumärkerna för lantbruksmaskiner.
Nu söker vi på Lernia efter en mekaniker till vår kund Lantmännen maskin i Uddevalla. Anläggningen är en kontraktsverkstad till Swecon.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av ett team som drivs av framåtanda och där det finns stora möjligheter till att få mer ansvar och att få utvecklas som individ?
Dina arbetsuppgifter är att utföra servicearbete och reparationer på entreprenadmaskiner både ute på fält och i verkstad. Det är allt ifrån akuta reparationer till förebyggande underhåll till större reparationer.

Formell kompetens
  • Fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdigt
  • Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
  • Kan hantera PC för dokumentation
  • Körkort, lägst B
Din bakgrund

Vi tror att du har erfarenhet från fordonsbranschen och då gärna från entreprenadmaskiner eller tunga fordon. Du är van att arbeta strukturerat och ser service till kunden som en självklarhet.

Personliga egenskaper

Du vill vara en del av team som drivs av glädje och som har vilja av att vidareutbilda dig då tekniken utvecklas konstant, Du ser ditt eget ansvar och vill vara med att utveckla verksamheten framåt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Dagtid/ Uddevalla

Tillträdesdag

Löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag.

Information

Vid frågor ang tjänsten så går det bra att kontakta Monica Dahlberg via mail: monica.dahlberg@lernia.se eller telefon 072-254 13 43
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.