Mekaniker

Om jobbet

Mekaniker sökes till Neoplan Väst AB

Neoplan Väst AB är i ett expansionsläge och är i behov av att förstärka sin personalstyrka. Just nu söker vi mekaniker som vill vara med på framgångsresan

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar allt från enklare underhåll till mer avancerade felsökningar och diagnostiseringar på tyngre fordon. Som mekaniker hos Neoplan Väst AB kommer du att få arbeta både självständigt och i grupp i en utvecklande och utmanande miljö. Det krävs därför att du som person är framåt, självständig och vill arbeta i en varierande roll med flexibla arbetsuppgifter.

Din bakgrund

Du har fordonsteknisk utbildning och/eller några år av praktiskt erfarenhet av att arbeta med tunga fordon samt erfarenhet av hydraulik och pneumatik. Vi ser gärna att du har kunskap inom färdskrivare, AC-kunskap, axelinställningsinstrument samt bromsprovning. Du som söker har utmärkta kunskaper om el och kan utläsa elscheman. Du bör ha god datorvana

Krav på körkort, lägst klass B

Dina egenskaper

Som person gillar du att samarbeta och arbeta i team såväl som att du är självständig samt tar egna initiativ. Du är vidare fokuserad på det du utför samt har rätt inställning. Vi ser gärna att du är kommunikativ och social och innehar ett ordningssinne.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik

Mejla Randstad AB

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. I dagsläget har vi kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden "good to know you", som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten.