Medarbetare Sales & Customer Service

Witre AB · Försäljning · 23 dec

Om jobbet

Är du en försäljnings- och serviceinriktad person som trivs med att kommunicera via telefon, men även van användare av affärssystem? Vill du ha ett arbete där din kundservice kommer väl till användning? Vill du vara en del av en marknadsledande organisation med passion för kunder och hitta lösningar? Om så är fallet, kanske Du är

Witre Manutans nya

Sales & Customer Service medarbetare

Tjänstebeskrivning
Du kommer, i din tjänst som innesäljare på Customer Service, att arbeta med att ta emot inkommande samtal från våra kunder men mycket av tiden läggs även på kundservice delen. Dagligen kommer du att hantera diverse förfrågningar, produktfrågor, leveransfrågor mm.

Vidare innebär tjänsten som innesäljare att följa upp frågor och hantera synpunkter. Då du kommer att kommunicera och arbeta både mot interna avdelningar och mot Witre Manutan kunder, kommer din serviceförmåga och samarbetsförmåga komma väl till användning.

Innesäljarteamet registrerar order, som kommer via telefon, web, e-mail och e-proc, i vårt affärssystem Navision. I din roll som innesäljare arbetar du i ett team där stor vikt läggs på flexibelt arbetssätt, samarbete och att motivera varandra.

Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen har du erfarenhet ifrån att arbeta med telefonen och datorn som redskap och har tidigare erfarenhet ifrån en liknande tjänst. Du är en van användare av Officepaketet och har även vana av att jobba i CRM/Affärssytem. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Kunskaper i annat nordiskt språk är ett plus.

Du tycker att försäljning är kul och drivs av att ge god service och hjälpa våra kunder att hitta rätt lösning för just deras behov. Som person är du flexibel, effektiv och gillar utmaningar. Du är en van telefon- och datoranvändare och trivs i en bred tjänst med högt tempo. Vidare är du kommunikativ, proaktiv och har god strukturförmåga.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 200 000 produkter i sortimentet. Besök vår hemsida för mer information, www.witre.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!