Mättekniker mark och anläggning

NCC · Teknik & Ingenjör · 11 dec

Om jobbet

Kom och hjälp oss att få Bohuslän att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker nu en erfaren mättekniker till vår markavdelning Uddevalla.

Här är dina nya utmaningar
Som mättekniker är den ena dagen inte den andra lik. Du är den som både planerar och driver mätningsarbeten i ditt pågående projekt och som har koll på att ritningar och mätdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterhålls. Hos oss på NCC har du möjlighet att utvecklas i ditt yrke genom att arbeta med erfarna kollegor och i varierande och spännande projekt. Vi på NCC strävar efter att alltid arbeta i 3D och i fält med till exempel maskinstyrning och du får tillgång till vårt interna nätverk inom geodesi.

Det här förväntar vi oss av dig
För att trivas som mätningstekniker, trivs du med att jobba med utmaningar och är bra på att hantera förändringar. Du behöver vara noggrann, strukturerad och detaljintresserad och att jobba med beräkning och mängdning. Vi på NCC är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och att de stämmer med våra värderingar; ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
  • Utbildning inom mätteknik alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning och anläggningsarbete
  • Viss erfarenhet från yrket - arbete inom mark och VA, terrasseringsarbete, schakt, jord och berg samt arbete på väg och trafikplats
  • Erfarenhet från maskinstyrning. Det är meriterande om du har arbetat med VDC, Autocad och Geo.
Ytterligare information
Placering i Uddevalla.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx!
Vill du veta mer om tjänsten? Hör av dig till Robert Angmyr, produktionschef, på telefon 070- 558 27 56. Registrera din ansökan och CV nedan, senast den 11 december 2016.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.