Materialstyrare till internationellt fordonsbolag!

Om jobbet

Har du goda erfarenheter inom logistik eller materialplanering? Trivs du med att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor? Då är tjänsten som materialstyrare hos vår kund något för dig!

Om tjänsten
Vårt kundföretag är verksamma inom fordonsindustrin och är en av de stora aktörerna i branschen. De söker nu en materialstyrare som ska hjälpa dem sköta materialbeställningar och se till att materialflödet stämmer. Du kommer att beställa in prototypmaterial för deras utvecklingsprojekt och se till att materialet når fram i tid och är av rätt kvalitet samt att du kommer att kommunicera ut vart materialet befinner sig. I denna roll kommer du också ha många kontaktytor både externt och internt i företaget.

I din roll ingår:
  • ansvar över beställningar av prototypmaterial
  • säkerställa att material kommer fram i tid
  • se över hela materialflödet från inköp till leverans
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasialutbildning med inriktning mot logistik eller inköp. Du behöver vara intresserad av hela flödet av materialbeställning och förstå dig på hela vad som sker från inköp till leverens. Du arbetet är systembaserat måste du även ha god kunskap av administrativa arbetsuppgifter. För att trivas i rollen ser vi att du är driven och nyfiken. Du behöver vara strukturerad och serviceinriktad för att kunna tala med flera olika kontaktytor.

Viktigt för tjänsten är:
  • eftergymnasialutbildning med inriktning mot logistik eller inköp
  • behärska svenska samt engelska i tal och skrift
  • tidigare arbetat med administrativa arbetsuppgifter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som materialstyrare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget sträcker sig till att börja med fram till april men vår kund ser att behovet är löpande.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Matthiasson på 031 - 725 45 44.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Kontakt

Ring Ida Matthiasson, 0317254544

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.