Materialstyrare till globalt företag!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter inom logistikområdet med fokus på att aktivt säkra material från leverantör till företagets produktionsenheter? Då är tjänsten som materialstyrare något för dig!

Om tjänsten
Vi på Adecco söker för kunds räkning en Materialstyrare till deras verksamhet beläget på Hisingen. Det är ett globalt företag med cirka 100 000 medarbetare världen över. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att aktivt säkra material från leverantörer till företagets produktionsenheter. Du kommer att ansvara för materialstyrningen för två fabriker och kommer ha kontakt med både interna intressenter och leverantörer för att säkerställa materialförsörjningen till varje produktionsenhet. Rollen innebär även att du kommer ansvara över att godset skeppas i tid.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom logistik eller annat relevant område. Du har god kunskap om logistikprocesser, där du också har tidigare erfarenhet utav kontrolleringsarbete kring materialleveranser. Goda kunskaper i MS Office samt SAP är en förutsättning för rollen. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö så behärskar du det engelska språket obehindrat i tal såväl som skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • du har en god förmåga att driva ditt egna arbete
  • du har en god planeringsförmåga där du arbetar strukturerat
  • du har en positiv inställning samt en god kommunikativ förmåga
  • du värderar att skapa goda relationer
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som materialstyrare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Caroline Carlsson på 031-725 45 39.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Kontakt

Ring Caroline Carlsson, 031-725 45 39

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.