Materialplanerare till Facil

Om jobbet

Nu söker vi dig som är i början av din karriär och som har en examen inom logisitik. Facil söker nu en materialplanerare till deras kontor på Hisingen. Är du som person strukturerad, ansvarstagande och flexibel? Trivs du desutom med att ha kundkontakt och kan börja omgående? Ta då chansen att vara en del av Facils resa, sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Facils räkning en materialplanerare till deras kontor på Hisingen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Facils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Facil.

Arbetsuppgifter

Som materialplanerare kommer du att arbeta med lagerflödesplanering, transportbokning, materialavrop samt uppföljning av leverantörer. Tjänsten innebär mycket kontakt med både kunder och leverantörer samt bevakning av leveranser till och från dessa. Som materialplanerare kommer du även ha mycket kontakt internt och jobba tätt med kollegor i samband med samkörning av projekt. Facil har ett högt godsflöde på sitt lager och det är därför av stor vikt att arbetet utförs med noggrann planering och god struktur.

Du kommer till exempel att:
Ansvara för kommunikationen med kontakter i Europa för samordning av transporter
Jobba med viss lagerutveckling samt rapportering av nyckeltal

Vi söker dig som
 • Har nyligen tagit examen från högskola/universitet inom logistik eller liknande.
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då du har kontakt med företagets kunder.
 • Har B-körkort och tillgång till egen bil.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av logistik inom bilindustrin.
 • Talar tyska.
Som person trivs du med att jobba strukturerat samtidigt som du kan vara flexibel och anpassa ditt arbetssätt efter situation. Du har lätt för att hantera toppar i arbetet vid de tillfällen det händer mycket och trivs med samt ser värdet i att att hantera kontakten mot kunder och leverantörer på ett bra sätt. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs med mycket eget ansvar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Hisingen, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anna Nordgren
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Facil är en internationell verksam underleverantör till fordonsindustrin och tillhandahåller fästelement samt därtill skräddarsydda logistik och distributionslösningar. Med sitt Full-Service koncept tillhandahåller Facil en komplett fästelementsteknologi för mer än en miljon bilar och lastbilar varje år. Huvudkontoret är placerat i Belgien.