Materialplanerare med goda kunskaper i SAP till global koncern!

Om jobbet

Brinner du för logistik- och materialplanering och vill utvecklas inom området? Nu söker vi dig med akademisk utbildning och goda kunskaper i SAP till rollen som materialplanerare till ledande globalt företag! Här får du chansen att jobba i en koordinerande tjänst som utmanar och ställer krav på analytisk förmåga och sociala färdigheter! Låter det intressant? Sök omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en materialplanerare. Uppdraget sträcker dig på minst 3 månader med goda chanser till förlängning. Tjänsten är perfekt för dig som är junior i karriären och söker inblick i en globalt ledande organisation!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som materialplanerare är ditt arbete väldigt varierande! Din främsta uppgift är att planera och avropa insatsmaterial. Din vardag präglas av mycket kontakt med kollegor och internationella kunder. Arbetet sker i SAP. I rollen som materialplanerare kommer du att ingå i en grupp som ansvarar för hantering av huvudplanering, materialplanering samt beredning av såväl nya som befintliga produkter inom koncernen. Som Materialplanerare har du ett brett kontaktnät både externt och internt i organisationen.

Vi söker dig som
  • Har en akademisk utbildning gärna inom logistik eller industriell ekonomi med något års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, gärna SAP och har goda kunskaper i Excel.
  • Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda dessa används inom koncernen.
Det är meriterande om du:

* Har tidigare relevant arbetslivserfarenhet kopplat till tjänsten.

Som person trivs du i högt tempo och är utåtriktad, flexibel och handlingskraftig. Vidare är du strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett genuint intresse för att hitta nya vägar och lösa problem!

Övrig information
  • Start: Omgående!
  • Omfattning: Heltid. 3 månader med mycket goda chanser till förlängning hos denna globala aktör!
  • Placering: Lilla Edet.
Det finns smidiga pendeltåg från Göteborg till Lödöse Södra med goda bussförbindelser till Lilla Edet. Kommer du med bil från Göteborg åker du enkelt via 45an.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.