Maskinist som känner för återvinning

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Du kommer i huvudsak köra Fuchs hanteringsmaskin och utbildas till att köra fragmenteringsmaskinen för att kunna arbetsrotera med nuvarande maskinist.

Självklart har vi kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Kvalifikationer

Du har relevant gymnasieutbildning eller YH utbildning och är en duktig och erfaren maskinist. Du har förarbevis för maskin och minst B-körkort. Kunskap om mekanik och tekniskt underhåll är meriterande. Vi förutsätter att du talar och skriver svenska obehindrat. Du har god datavana.

Egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas hos oss måste du tycka om att jobba i ett företag med utpräglad entreprenörsanda, högt tempo och stora utmaningar. Du har tillräckligt med erfarenhet för att direkt från start ta ett stort eget ansvar. Som person är du punktlig, noggrann, stresstålig och flexibel. Du tycker om att ha eget ansvar och du är en lagspelare.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
I den här rekryteringen samarbetar Skrotfrag AB med TEMP-TEAM Sverige AB. Vid frågor kontakta Gunde Algebäck på telefon 0709-95 21 90.
Urval och intervjuer sker löpande, så inkom gärna med din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Skrotfrag växer och vi söker en erfaren Maskinist till vår anläggning i Agnesberg.

Skrotfrag AB är ett av Sveriges ledande bolag inom skrot- och metallåtervinning. Filialen i Agnesberg är en av tre fragmenteringsanläggningar.

Skrotfrag är en koncern med 19 anläggningar i södra och mellersta Sverige som tar emot, förbehandlar, fragmenterar och återvinner skrot. Miljötänk är en viktig del av vår verksamhet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan genom mesta möjliga återvinning. Vi omsätter runt 700 mkr och är ca 130 anställda. Merparten av vår produktion exporteras.

När Skrotfrag grundades 1972 var verksamheten främst inriktad på bilskrotning, men i dag har fokus breddats. Numera tar vi emot såväl elektronik och vitvaror som järnskrot och tunga fordon. Läs mer på www.skrotfrag.se