Rysktalande projektadministratör

Framtiden · Administration · 30 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Projektadministratör kommer du att arbeta med översättning av teknisk dokumentation. Det innebär att du kommer att ansvara för kommunikationen mellan företaget och kunden. Du kommer att arbeta med att specificera ritningar och förklara för projektgruppen hur komponenter och material ska användas.

Din profil

Skallkrav:
  • Skriver och talar ryska, svenska och engelska
  • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du är en person som har ett driv och får saker att hända.

Villkor

Start: Omgående
Arbetstider: Kontorstider
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Vår kund arbetar med service, uppgradering och ombyggnationer av ångpannor, sodapannor och kraftverkspannor i processindustrin. De ingår i en Global koncern och är ca 300 anställda i Göteborg.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.