Markarbetare sökes med start omgående

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu markarbetare med start omgående. Du kommer arbeta med ett gott gäng i utomhusklimat. Tjänsten är en visstidsanställning med chans till förlängning. Typiska arbetsuppgifter i tjänsten är anläggningsarbete och att gräva med handkraft till förberedande arbeten. Arbetet är fysiskt krävande och ställer stora krav på din fysiska kapacitet.

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper
  • Flexibilitet
  • Arbetsglädje
Det är meriterande om du har ett bredare kunskapsområde inom mark- och anläggning samt erferenhet i fiber och/eller kabeljobb. Även certifikat för Arbete på väg är meriterande. För att passa för det här uppdraget är det viktigt att du har en stark vilja och god motivation att ta dig an ett krävande arbete.

Intervjuer sker löpande, så välkommen med din redan ansökan idag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.