Manufacturing engineer

Lernia · Teknik & Ingenjör · 24 okt

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund inom fordonsindustrin söker en erfaren manufacturing engineer som kan vara med och stödja produktionsarbetet och tillverkningsområden. I rollen arbetar du för att uppfylla krav på kostnadseffektivitet, miljökrav, kvalitet och övriga krav som ställs. Du leder och koordinerar aktiviteter i samarbete mellan tillverkningsprocessen och produktutveckling samt beskriver och visualiserar montering och kontrollmetoder. Vidare arbetar du med felanalyser för att ständigt arbeta för förbättringsåtgärder inom tillverkning och produktion.

Dina övriga huvudsakliga arbetsgifter kommer att vara:
  • Säkra utveckling av leverans kring monteringsutrustning
  • Analys och verifiering av tillverkningskrav
  • Uppföljning och implementering av lösningar i anläggningar
  • Utveckla effektivisering kring arbetstimmar och ergonomiska arbetsmetoder
Din bakgrund

Vi ser att du har en universitetsexamen som ingenjör med inriktning mot tillverkning eller produktion. Du har också en tidigare erfarenhet av arbete med produktionsprocesser eller liknande roller inom fordonsindustrin. Du har även god kunskap av att ha arbetat med processer, metoder och felanalyser. I övrigt är har du god vana av att uttrycka dig i tal och skrift på engelska.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du en lagspelare som är van vid att arbeta i krossfunktionella team. Du är självgående och har en förmåga att se långsiktiga lösningar. I övrigt har du en positiv inställning och är van vid att arbeta i ett högt tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Efter överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Sally Alverstrand, 0722-54 16 10

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.