Målinriktad mötesbokare till välkänt företag!

Framtiden · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

Är du en tävlingsinriktad person som gillar sälj och drivs av att nå olika mål? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som mötesbokare hos vår kund kommer du utgöra grunden för verksamheten genom att boka möten åt företagets säljare. Mötena bokas via telefon, vilket kommer bli ditt främsta arbetsredskap där du kommer ringa på kunder inlagda i företagets system där kunder i nästa hela Sverige förekommer. Du kommer alltså vara företagets första kontakt med kunden där du förklarar att ett samarbete vill inledas, hur tjänsten fungerar samt boka in ett möte. I rollen som mötesbokare kommer du arbeta nära ett härligt gäng med 14 andra som har samma roll. Det är ett öppet klimat där alla hjälper varandra och pushar varandra till bättre resultat. De har pingisbord och basketkorg för den som behöver en paus i arbetet och gör roliga after works tillsammans.

Din profil

För att vara aktuell i rollen som mötesbokare krävs det att du som person är målinriktad, gillar sälj och har en god social förmåga då du har kontakt med kunder i telefon varje dag. Vi ser också att du är en riktig energispridare för att passa in i gänget och för att upprätthålla den goda stämningen på arbetsplatsen. Du ska kunna tala och skriva obehindrat på svenska samt ha någon typ av arbetslivserfarenhet för att veta hur en arbetsplats fungerar. Det är ett plus om du som söker har erfarenhet av sälj sedan tidigare och/eller telefonvana.

Skallkrav:
  • Tala och skriva obehindrat på svenska
  • Arbetslivserfarenhet av något sedan tidigare
  • Målinriktad, social och driven person
Meriterande:
  • Erfarenhet av sälj
  • Telefonvana
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Villkor

Start: 16 januari
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Ort: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Malin Pajnert, 0722-899 336

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Företaget är ett välkänt bolag som är leverantör av en framgångsrik tjänst. De har tre avdelningar och har kunder i hela Sverige.

Mer information om kundföretaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.