Lösullsinstallatör

Cremab · Bygg & Hantverk · 11 dec

Om jobbet

Lösullsinstallatör, Cremab Isolering AB, Mölndal

Cremab Isolering AB är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige och sysslar huvudsakligen med tilläggsisolering av vindar på befintliga fastigheter och hus. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Vi tar totalansvar från första kontakten till avslutad entreprenad samt att vi erbjuder marknadens bästa isoleringsprodukt med unika egenskaper!

Ta chansen och börja arbeta med oss på Cremab med ett fritt och välbetalt arbete.

Som lösullsinstallatör på Cremab kommer du i huvudsak att arbeta med installationer av cellulosaisolering i lösullsform ute hos kund. Detta kan vara allt ifrån tilläggsisolering hos en villaägare till isolering av väggar i ett nyproducerat hus. Du kommer ständigt att jobba tillsammans med en kollega, en person sköter inblåsningen av isoleringen samt en person matar isolermaskinen med isolering. Cremab ser till att du blir fullt utbildad och blir certifierad lösullsinstallatör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att spruta isolering (lösull) på vindbjälklag, i snedtak, i väggar eller i golvbjälklag. Cremab arbetar med miljövänlig cellulosaisolering i lösullsform. Isoleringen varken kliar eller irriterar, helt enkelt marknadens överlägset bästa isolerprodukt att arbeta med.

Personliga kvalifikationer Vi söker dig som trivs med fysiskt krävande arbeten eftersom det ingår en del tunga lyft. Dessutom kan det förekomma tillfällen att man måste in i trånga utrymmen på vindar. Det betyder att en god fysik är viktigt i detta arbete. Eftersom arbetet innebär att man kommer att få träffa kunder ute på arbetsplatsen så är det viktigt att man är serviceminded.

ErfarenheterGärna erfarenhet med något fysiskt krävande arbete inom transport, bygg eller liknande. Eftersom Du även kommer att utföra kringarbeten som enklare snickeriarbete i form av landgångar på vind mm. måste du ha ett handlag för enklare snickeriarbeten.

Vi har krav på att du har C-kort för att vara aktuell för den här tjänsten. Vårt kontor ligger i Mölndal, Flöjebergsgatan 6, därifrån arbetsdagen påbörjas.

För att läsa mer om bolaget och våra tjänster - www.cremab.se
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Cremab Isolering AB är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Vi tar totalansvar från första kontakten till avslutad entreprenad samt att vi erbjuder marknadens bästa isoleringsprodukt med unika egenskaper!

Vi riktar in oss mot Privata- och kommunala fastighetsbolag, HSB, Riksbyggen och andra Bostadsrättsföreningar, Byggfirmor samt massor av egna hem dvs villor, garage etc, såväl för nyproduktion som tilläggsisolering.


Hitta hit

Visa var