Lösullsinstallatör, helst med C-kort

SBI · Bygg & Hantverk · 25 nov

Om jobbet

Lösullsinstallatör

Är du en person som gillar att träffa nya människor och se nya platser varje dag? Är du en person som tycker det är viktigt att man ställer upp för varandra som i t.ex. ett fotbollslag?

Visst är det kul när det går bra. Allt bara flyter på och man mår bra. Ser du det framför dig? Härlig känsla eller hur? Och just nu går det bra för oss på SBI. Det går till och med så bra att vi har svårt att hinna med att möta alla kunders frågor om att få hjälpa dem.

Vi på SBI behöver förstärka med fler lösullsinstallatörer till vårt kontor i Landvetter. Kan du svara Ja på de första frågorna kan du vara rätt person för oss, och antagligen är vi då även rätt företag för dig.

Vad du kommer göra om dagarna

Lösullsinstallatörer arbetar alltid i par och har varierande arbetsuppgifter. Dagen börjar med att du och din kollega går igenom dagens arbete. Därefter går Ni ut och sätter Er i en färdiglastad lastbil och åker mot det första målet. Väl på plats söker Ni kontakt med vår kontaktperson som visar Er tillrätta. En av Er tar plats på flaket och arbetet med att försörja maskinen med lösull. Den andra tar med sig slangen in i huset och blåser isoleringen. I de flesta arbetslag brukar man turas om att arbeta med slang eller stå på flaket. Arbetet kan tidvis vara fysiskt krävande. Tillsammans hjälps Ni åt att göra ett bra arbete och få våra kunder nöjda.

Vissa dagar kommer Ni att hinna med flera olika arbeten, andra dagar hinner Ni endast med ett, vilket såklart beror på storleken på arbetet. Ibland tar ett arbete flera dagar och kan då också omfatta övernattning.

Dina uppgifter är enkla att sammanfatta
 • Som installatör hos oss är du en nyckelperson i företaget
 • Vara trevlig mot våra kunder och kontaktpersoner
 • Vara noggrann och säkerställa att vi håller den kvalitet som SBI står för
Vilka erfarenheter tror vi att du har?

Idag kanske du
 • arbetar som hantverkare, men känner att du vill utvecklas vidare
 • Är en lagspelare som gillar att sätta laget framför jaget
 • kör budbil, samma runda, dag efter dag, år efter år
 • Har ett kontorsjobb, men egentligen har en önskan om att få arbeta med kroppen
Egenskaper som vi tycker är viktiga att besitta är
 • Serviceminded
 • Du gillar att arbeta i team
 • Noggrann
 • Har en aktiv fritid
Våra krav
 • Körkort, minst B, men C - kort är meriterande. En av personerna i teamet måste köra lastbilen. Har båda personerna C-kort så blir det så br det kan bli.
Ovan är vad vi tror att vi behöver, men vi kan ha fel. Är du säker på att detta är en roll som passar dig, tveka inte att ta kontakt med oss.

Skriv ett brev och beskriv varför du kommer göra SBI till vinnare i Värmland, komplettera den med lite om vem du är och hur du kom dit.

Vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt, och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka in din ansöka direkt. Skicka din ansökan till losulls-installator@sbiab.com
Jobbfakta
Ort
Härryda
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Mejla Jonas Axelsson

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Sedan 1978 har SBI isolerat väggar, golv och vindar.
Vi har alltid hållit oss i utvecklingens framkant, ibland till och med gått först och visat vägen. Företaget har med andra ord stor erfarenhet och kompetens, know-how och uträttarförmåga.

Vi sitter i ett nybyggt kontor i Landvetter. Antalet medarbetare uppgår till ca 20 stycken och omsätter runt 30 miljoner SEK.

Vi vill alltid uppnå ett fullgott jobb - Nöjda kunder är vår bästa belöning. Vi visar gärna vår referenslista där vi isolerat nybyggda bostäder, renoverade bostäder, flerfamiljshus, skolor, livsmedelshallar, stallar och industribyggnader.

Kulturen hos oss inkluderande. Vi har ett gemensamt mål som vi tillsammans arbetar emot. Vi förstår att alla behövs för att vi ska lyckas.


Hitta hit

Visa var