Lönekonsult till KGH A&V Services i Strömstad

Om jobbet

Är du driven och har tidigare erfarenhet av löneadministration? Vi på KGH A&V söker nu en Lönekonsult till vårt kontor i Strömstad. Hos oss kommer du självständigt ansvara för löner hos våra externa kunder vilket ger dig breda kontaktytor i både Sverige och utlandet. På kontoret i Strömstad arbetar 20 personer inom ekonomi/redovisning och vi har friheten att inom rimliga gränser själva bestämma våra arbetstider. Hos oss finns också möjlighet att arbeta hemifrån i en viss omfattning.

Din roll
Som Lönekonsult på KGH A&V Services kommer du vara en del av löneteamet och du ansvarar självständigt för att administrera lönehanteringen för dina kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera den månatliga löneberäkningen enligt lag och kollektivavtal.

Rollen innefattar även att handlägga frågor om förmåner, semester samt sjukfrånvaro och du ansvarar för att underhålla systemen med aktuell data. Du kommer att delta i kundmöten samt ha kontakt med kundernas anställda. Flera av våra kunder är nyetablerade i Sverige och du kommer därför tolka anställnings- och kollektivavtal och vägleda dem om vilka regler som gäller i Sverige.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med löneadministration. Vi ser det som meriterande ifall du är auktoriserad lönekonsult, men det är inget krav. I din roll kommer du vara konsultativ gentemot våra kunder och vi tror att du som person är serviceminded och kan skapa långsiktiga relationer.

För att trivas i rollen är du noggrann, analytisk och självständig. Då arbetet innebär att hålla deadlines ser vi att du är strukturerad och kan hantera stress utan problem. Våra kunder har verksamhet inom olika branscher, både i Sverige och utlandet och därför är du flexibel och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas hos oss är du en lagspelare som värdesätter dina kollegor.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 1 november 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ludvig Åkesson, tel. 0701- 44 99 00.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Strömstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
HR & Personal
Underkategori
Konsult
Löner & Förmåner
Kontakt

Ring Ludvig Åkesson, 0701- 44 99 00

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

KGH A&V är en fullservicebyrå inom ekonomi och redovisning för både svenska och norska företag. Tack vare vår spetskompetens inom gränsöverskridande verksamheter sträcker sig våra uppdrag ofta längre jämfört med en traditionell redovisningsbyrå. KGH:s kontor i Sverige och Norge har 35 anställda. Kompetens och kvalité är honnörsord för oss.Vi arbetar enligt REKO och är certifierade enligt ISO 9001. Bland vår personal finns både auktoriserade redovisningskonsulter och auktoriserade lönekonsulter. Läs mer på www.kghav.com


Hitta hit

Strömstad Visa på karta

Visa var