Lönekonsult till Göteborg

Om jobbet

Lönekonsult till Visma Services

Visma Services är en ledande leverantör av outsourcingtjänster inom redovisning, lön och ekonomisk rådgivning. Vi arbetar med att effektivisera kunders affärs- och administrativa processer genom vår kompetens och våra automatiserade systemlösningar. Omsättningen år 2015 var på 333 MSEK och antal anställda 370 fördelade på 7 kontor över hela landet.

Är du en driven och erfaren Lönekonsult som är redo för nya utmaningar?

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom lön och erfarenhet i löneprogrammet Agda PS eller Hogia. Du gillar utmaningen att jobba i ett högt tempo, du tar det yttersta ansvaret för dina kunder och leveranser samt att du har förmågan att se vad som behövs utföras. Du skall kunna arbeta både självständigt samt i team. Vidare har du en bra känsla för service och motiveras av att jobba mot deadlines.

Hur ser jobbet ut?

Som Lönekonsult ingår du i affärsområdet Pay där vi idag är ca 140 drivna och erfarna medarbetare. Arbetsplatsen kommer vara i centrala Göteborg. Din närmaste arbetsgrupp består av ca 8 personer där vi arbetar i team om 4-5 personer. Du har även ett nära samarbete med vårat redovisnings team

Du ansvarar självständigt för att administrera lönehanteringen för dina kunder och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera den månatliga löneberäkningen enligt lag och kollektivavtal. Du ansvarar för att underhålla systemen med aktuell data. Du kommer att delta i kundmöten samt ha kontakt med kundernas anställda. Jobbet innebär även att du hanterar årsskiften, semesterårsskiften, pensionshantering, ta fram lönerevisionsunderlag samt hantera eventuella bonuspaket.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen krävs att du är van att arbeta konsultativt och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du har erfarenhet av att arbeta med flera olika kollektivavtal samt är systemorienterad med god förmåga att sätta dig in i olika system såsom reseräknings- och tidrapporteringssystem etc. Goda kunskaper i Excel krävs samt systemvana.

Intresserad?

Sök tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 20 November

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Syrtén, Gruppchef inom Lön, på 010-141 17 78 alt. maria.syrten@visma.com
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.