Löneadministratör till Stavdal

Stavdal AB · HR & Personal · Sista dagen!

Om jobbet

Till Stavdal söker vi dig som är en erfaren löneadministratör och vill arbeta på företagets huvudkontor i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 1,5 år med start så snart som möjligt.

Stavdal är en nytänkande koncern med en utav marknadens modernaste maskinparker. Som helhetsleverantör är deras uppgift att skapa perfekta arbetsplatser. Bara människor kan ge personlig service och har den kompetens som krävs för att tillgodose deras kunders behov. Stavdal hjälper sina kunder att hitta rätt, det är det dom kallar Människan & Maskinen.

Ditt uppdrag

Hela löneprocessen är ditt ansvar, vilket innebär allt från inhämtning av underlag till löneberedningen, bokföringen samt inrapportering av statistik av lönerelaterade uppgifter. Vidare kommer du att ge support och ansvara för att ge ut rätt information till medarbetare och chefer.

Du har följande ansvarsområden:
  • Administrera och att vara registerägare för Hogia LönPlus och Hogia PBM
  • Löneberedning, tidsrapportering och löneutbetalning
  • Hantering av företagets bilförmåner och utläggsredovisning
I ditt arbete ingår också att rapportera löner för pensionsbetalningar och fackavgifter samt avstämning av tillexempel sociala avgifter och semesterskuld. Du ingår i ett team om åtta personer, där du främst arbetar med HR-administratörer och rapporterar till Stavdals Administrativa chef.

Din bakgrund

Våra förväntningar på dig som söker är att du känner dig bekväm med att driva och utveckla lönearbetet samt att du har ett proaktivt arbetssätt. Vi letar efter dig som arbetat självständigt som lönespecialist i minst tre år och om du har erfarenhet att arbeta i Hogia LönPlus är det meriterande, men inget krav.

För att trivas i rollen ser vi att du är handlingskraftig, lyhörd och service minded. Vidare letar vi efter dig som har en vilja att komma in i organisationen, då rollen som Löneadministratör innebär att du har många kontaktytor internt.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Stina Scheller (076-000 18 52, Stina.Scheller@wise)se och konsultchef Anette Hartlin (Anette.Hartlin@wise.se 073 -521 65 04).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget