Löneadministratör

Lernia · HR & Personal · 11 dec

Om jobbet

Om företaget

Just nu söker vi en löneadministratör till en kommunal verksamhet norr om Göteborg. Företaget är i ständig utveckling och därför kan du vara med och bidra till framgång. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar administration och utbetalning av löner enligt gällande lagar och kollektivavtal för kommunalanställda. I din roll har du ansvar för egna arbetsuppgifter och projekt.
I dina dagliga arbetsuppgifter ingår:
  • Löneadministration
  • Uträkning av personalens löner och se till att de blir utbetalda
  • Rapportering
  • Assistering till exempelvis chefer, avdelningar och försäljare
Din bakgrund

För att passa i rollen som löneadministratör bör du ha relevant utbildning inom personal/löneadministration samt några års relevant arbetslivserfarenhet. Vidare förutsätter vi att du har god datorvana samt erfarenhet av att arbeta i lönesystem. Det är även meriterande om du har kunskaper i Personec. Du talar och skriver svenska flytande samt uttrycker dig väl på engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, ordningsam och har ett sinne för siffror. Du är en stresstålig person med god kommunikativ förmåga. Vi ser även att du kan arbeta i grupp och trivs även med självständigt arbete. Vidare hanterade du föränderliga situationer och är trygg i din roll som löneadministratör.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johanna Käll, 0722 54 17 52

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.