Lokalvårdare sökes omgående!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet inom städ? Vill du ha en långvarig tjänst som lokalvårdare? Då ska du söka denna tjänst!
Vi söker för vår kunds räkning en lokalvårdare som till en början arbetar 75%, med goda möjligheter att öka sin tjänstgöring.

Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag kl. 7-16. Företaget ligger i Askim, där du utgår ifrån men arbetar ute hos privatpersoner.

Start och upplärning sker så fort vi har hittat rätt kandidat och uppdraget förväntas starta redan i oktober.

Kunskaper för uppdraget

För att trivas på vårt kundföretag behöver du som person; - vara självgående och lösningsorienterad - vara öppen för en arbetsmiljö med högt tempo och skiftande arbetsuppgifter.
Som person ser vi gärna att du är snabblärd, arbetssam och ha lätt för att samarbeta samt vara initiativtagande och lyhörd. Du behöver kunna ta för dig och vara flexibel då skiftande arbetsuppgifter förekommer. Sök redan idag då rekryteringsarbetet sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!