Lokalvårdare sökes

Uniflex Sverige AB · Övrigt · Sista dagen!

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex i Göteborg söker för kunds räkning lokalvårdare. Arbetsuppgifterna består av städning i trapphus, allmänna utrymmen såsom tvättstugor och gångar samt plockning av skräp runtom fastigheten.

Arbetstider: dagtid.

Personliga egenskaper

Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då du tar dig runt till olika områden är körkort ett krav. Arbetet kan bestå av viss fysisk arbetsbelastning så du motsvarar kraven för att klara arbetet.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Övrigt
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.