Logistikplanerare

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker Uniflex en logistikplanerare. Du kommer att vara inhyrd konsult med stor chans att efter en tid bli direktrekryterad av kund.
Företaget arbetar med terminal- och lagerservice. Företaget är i en expanasiv fas och behöver förstärkning av en driven logisitikplanerare.

För att lyckas i rollen som logistikplanerare har du mycket goda kunskaper inom logistik samt en vilja att driva verksamheten framåt. Du kommer att ha det kundansvar och daglig kontakt med kunder. Det är av stor vikt att du som söker har tidigare erfarenhet av truckkörning och lager/terminalarbete.

De främsta arbetsuppgifterna kommer att vara att hantera och planera flödet, administration, boka transporter med mera.

Krav:
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom lager/logistik
  • Tidigare arbetat i en planerande roll
Övrigt:
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, vardagar

Personliga egenskaper

Strukturerad i ditt arbetssätt
Kreativ och en förmåga att hitta nya lösningar i det dagliga arbetet
Sericeinriktad i ditt kundbemötande
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 mars

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.