Logistikkoordinator till framgångsrikt bolag

SW · Transport & Logistik · 11 dec

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet ifrån logistik eller spedition och söker en ny utmaning? Är du intresserad av en samordnande och koordinerande roll där ditt affärstänk kommer till användning? Vi söker nu en logistik koordinator till vår kund, Grace Catalyst i Stenungsund för omgående start. Kan tjänsten vara något för dig?

Tjänstebeskrivning
Som logistiker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom orderläggning, leveransbevakning och bokning av transporter och prognostisering. Du ansvarar för fakturering, lagervärde, samordnar försäljning och fungerar som en kontaktyta för leverantörer och kunder. I tjänsten som logistiker arbetar du med både export och import samt övervakar leveransen och samordnar transport. Du har en viktig funktion i att arbeta med ständiga förbättringar där du deltar i förbättringsprojekt.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller KY inom logistik/spedition/transport och har erfarenhet ifrån likande arbetsuppgifter. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel och har du kunskap i ADR är det meriterande. Då företaget arbetar med internationella kunder behärskar du förutom svenskan engelskan i både tal och skrift.

För att trivas i tjänsten tror vi att du är en serviceinriktad person med kunden i fokus. På avdelningen arbetar de i team och det är viktigt att du trivs att samarbeta och hjälpas åt samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt. Vidare har du en analytisk förmåga och är skicklig på att planera upp ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är med start omgående och beräknas pågå tom mars 2017. För rätt person finns mycket goda möjligheter till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson 031-333 54 81.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!