Logistiker inom inbound logistics till globalt bolag i Göteborg!

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av transportflöden? Har du högt service och affärsfokus? Trivs du också med att arbeta tillsammans med andra? Då är tjänsten som logistiker något för dig!

Om arbetet
Du kommer att arbeta på verksamhetens operativa transportavdelning som ansvarar för ingående logistik. Teamet säkrar att alla inkommande transporter är optimerade och utförda på ett så kostandseffektivt sätt som möjligt utifrån vad som är avtalat.

Som logistiker ansvarar du för att säkerställa att transporterna är planerade och schemalagda i tid, inom budget och till rätt plats. Du ansvarar för att säkerställa att transportbokningarna är tilldelad till rätt transportföretag.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde innefattar:
  • Planering och genomförande av inkommande transporter med fokus på flyg, sjö och premium transporter
  • Säkerställa den operativa transportprestandan
  • Se till att externa leverantörer presterar enligt överenskomna villkor
  • Uppnå och rapportera kring budget
I din roll som logistiker kommer du att ansvara för att kommunicera med centrala funktioner, lokala fabriker samt kontrakterade logistikpartners likväl som att samarbeta med interna intressenter.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller likvärdigt, där du har goda kunskaper inom fraktflöden. Du har vidare ett par års erfarenhet av transportplanering och/eller spedition-/fraktprocesser i en större internationell miljö. Har du också erfarenhet av att arbetat med inbound logistics och inom Automotive industrin så kommer du snabbt in i ditt nya ansvarsområde. Goda systemkunskaper är en förutsättning för den här rollen, fördelaktigt med erfarenhet av iNET TMS. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö så behärskar du det engelska språket obehindrat i tal såväl som skrift.

Som person är du högt service minded där du också har en god kommunikativ förmåga och koordinerande färdigheter. Du har en god förmåga att behålla lugnet under pressade situationer och du trivs med att arbeta i en fartfylld miljö. Vidare har du en god förmåga att snabbt förstå komplexa och kritiska situationer där du har en god problemlösande förmåga och kommer med initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik
  • Erfarenhet av transportflöden och eller/ speditionsprocesser
  • Flytande i tal och skrift på engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som logistiker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och kommer löpa på fram till årsskiftet inledningsvis. För rätt person kan det finnas goda möjligheter till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Carlsson på 031 -725 45 39.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Kontakt

Ring Caroline Carlsson, 031-725 45 39

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.