Logistik- och lageransvarig med intresse för elektriska komponenter

Om jobbet

Har du en eftergymnasial utbildning inom supply chain/logistik/materialplanering och tycker om att arbeta självständigt? Har du ett intresse och/eller kunskaper av elektriska komponenter? Ta då möjligheten och sök tjänsten som logistik- och lageransvarig till vår kund RUAG Space! Inledningsvis rör det sig om ett konsultuppdrag på sex månader. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till förlängning. Vi tillämpar löpande urval i processen, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för RUAG Space räkning en logistik- och lageransvarig. RUAG Space förser raketer och satelliter med högkvalificerad utrustning och på grund av ökad orderingång söker de nu efter ytterligare en engagerad medarbetare som vill vara med och bygga upp denna tjänst.

Uppdraget sträcker sig initialt över sex månader och du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RUAG Space. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns det goda möjligheter till förlängning och senare eventuellt överrekrytering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RUAG space önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academic Work. RUAG space intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som logistik- och lageransvarig kommer du att ha en viktig nyckelroll och sammanhållande länken internt och externt gällande komponenter, logistik och lager. I komponentdelen ingår bland annat att ta hand om de frågeställningar gällande komponenter som kan uppstå och kommunicera med både kunder och leverantörer. I logistikdelen har du en funktion mitt emellan inköp och produktion vilket innebär att du kommunicerar behovet av komponenter gentemot inköp men också prioriterar inköpen för att produktionen ska optimeras. Gentemot lagerdelen kommer du blanda annat att ha ekonomiskt uppföljningsansvar och vara delaktig i och planera för inventeringar.

Då tjänsten i dagsläget är under uppbyggnad finns det ingen fast arbetsbeskrivning. Detta innebär att din erfarenhet och kunskap inom området kommer att vara en viktig del för att forma rollen så att den passar RAUG Space verksamhet.

Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning inom supply chain/logistik/materialplanering
  • Har några års erfarenhet av en liknande arbetsroll sedan tidigare
  • Har erfarenhet av att arbeta som projektledare
  • Har flytande engelskakunskaper i tal och skrift
Det är meriterande om du:

* Har kunskaper i affärssystemet IFS

Då du kommer arbeta självständigt i din roll är det viktigt att du är drivande och att du har ett öppet sinne för utmaningar och ständiga förbättringar. Du är van vid att strukturera och organisera ditt eget arbete och du har ett flexibelt förhållningssätt. Vidare ser vi även att du är mycket kommunikativ och serviceinriktad då det ingår en stor mängd både interna och externa kontakter. Slutligen är du orädd och ansvarstagande eftersom du är med och utformar din egen roll.

Övrig information
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kallebäck, Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

RUAG Space förser raketer och satelliter med högkvalificerad utrustning, utvecklar och tillverkar datorsystem, mikrovågselektronik, antenner och mekaniska system för att separera satelliter från bärraketer. De har hela produktflödet från design till tillverkning inom företaget. Läs mer om företaget på deras hemsida!