Lagersäljare till Beijer Stenungsund

Om jobbet

Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak och där du är en del av ett team med härliga kollegor? Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort? Då är detta en passande möjlighet för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Stenungsund!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Beijer Byggmaterial söker nu en lagersäljare för ett vikariat med stor chans till förlängning. Vikariatet är på 2 år och med placering på vår filial i Stenungsund. Som lagersäljare kommer du i huvudsak att arbeta i brädgård med lagerplock & orderplock under dagtid. Rollen innebär att både möta privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret och ge dom bästa möjliga service. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort, truckkörkort är meriterande. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig
En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är ett vikariat på heltid i 2 år, start så snart vi funnit rätt person. För den intresserade finns möjlighet till att vikariatet övergår till en tillsvidareanställning. Placeringsort Stenungsund.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Klara Eriksson, rekryterare Beijer Byggmaterial på 075-2412157.

Sökord: Lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, kundkontakt, brädgård, Sales assistant warehouse, retail, byggmaterial, Västra Götaland, Stenungsund
Jobbfakta
Ort
Stenungsund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Klara Eriksson, 075-241 2157

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja. Vi har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställdaBeijer ingår i koncernen Wolseley, som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. Wolseley är världens främste distributör av värme och VVS-produkter. Wolseley har en försäljning på nästan 150 miljarder kronor och ca 39 000 anställda och 4400 anläggningar i 25 länder, bolaget finns noterat på London Stock Exchange.