Lagermedarbetare med hög servicekänsla till Båtsystem AB i Göteborg!

Om jobbet

Är du en engagerad person med god problemlösningsförmåga? Söker du en hemtrevlig arbetsplats och har ett intresse för båtar? Nu söker vi en lagermedarbetare till Båtsystem AB i Göteborg där du får arbeta i en omväxlande roll med huvudfokus på lager men där du också får möta kunder och vara med på event.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Båtsystem ABs räkning en medarbetare till deras lager.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Båtsystem AB i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du främst att arbeta med orderplock ute på företagets lager. Du kommer att plocka beställningar efter en plocklista. Du kommer också att ansvara för att vara behjälplig med att montera ihop produkter ur företagets produktsegment vid behov.

Då man är totalt 8 medarbetare på företaget kan du som en del i detta lag behöva åka ut på kundärenden samt vara behjälplig med inköp, därför är det meriterande om du innehar B-körkort.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med orderplock efter plocklista
 • Vara behjälplig med montering av företagets produkter ex. stegar
 • Enklare administration rörande inrikes fraktplanering, tullpapper m.m.
Tjänsten passar dig som är en lagspelare med ett intresse för allt som rör båtar. Du har en hög servicekänsla och förstår vad det innebär att ha en passion för något, i detta fall båtar och produkter därtill.

Du kanske precis avslutat dina studier och känner att du vill arbeta innan du tar nästa steg, eller rentav ser detta som en möjlighet att få en fot in i båtbranschen och växa inom företaget då du har en passion för båtlivet.

Vi söker dig som
 • Har tidigare lagererfarenhet
 • Erfarenhet av service med hög servicekänsla
 • Talar och skriver svenska flytande samt har god förståelse för engelska språket
Det är meriterande om du..

* Innehar B-körkort

Som person är du noggrann och mån om att hålla uppsatta deadlines. Du har god social förmåga och är inte rädd för att ta kontakt. Vidare behöver du inneha en god problemlösningsförmåga och vara lite händig.

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Heltid, rekrytering
 • Lön: Fast lön samt en mindre del omsättningsprovision
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo, rekryteringsansvarig
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Båtsystem AB är en av Sveriges ledande leverantörer av marina tillbehör. Båtsystem AB har varit i branschen i mer än 30 år och under de åren haft kundernas fulla förtroende att förse dom med ett ständigt marknadsanpassat, utökat och uppdaterat produktsortiment. Företaget har kunder som är spridda över hela världen och finns i alla världsdelar.

Deras erfarna medarbetare har en bred kunskap och förståelse av marknaden och företagets produkter från både familjesegling, kappsegling, motorbåt och fiske. Företaget utvecklar och tillverkar produkter utifrån den samlade erfarenhet och kunskap som finns bland medarbetarna samt behovet och kravet från den globala marknaden.