Lagerarbetare till tryckeriföretag

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att packa produkter, tejpa kartonger, plasta gods, bära och släpa paket samt använda enklare maskiner. En del tunga lyft kan förekomma men oftast kommer ni vara flera som hjälps åt.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du är driven, initiativtagande och positiv till arbetet. Vi ser att du kan kommunicera på svenska samt tidigare arbetat i lager tidigare. Fysiskt aktiv är att föredra.

Villkor

Ort: Göteborg
Omfattning: 2 veckor, 7/11-18/11 med stor chans till förlängning
Arbetstid: 13:00-22:00
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Vår kund är ett tryckeri som arbetar med digitala tryck och grafisk produktion. Deras produkter består av allt från visitkort, marknadsmaterial, banderoller, vepor, broschyrer m.m. Deras produktion i Göteboer betår av 27 anställda.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.