Lagerarbetare med intresse för service till Jetpak Sverige AB!

Om jobbet

Är du serviceminded och vill arbeta i en bred roll med fokus på kundtjänst, godsmottagning, orderläggning och lagerarbete? Då är tjänsten som Special Customer Service and Warehouse något för dig!

Om jobbet
Jetpak Sverige AB har ett kontor vid Landvetter flygplats med 6 stycken anställda och de söker efter ännu en person som ska ingå i deras familjära arbetsmiljö. Organisationen arbetar med att leverera gods och har en tillhörande godsmottagning. I din roll som Special Customer Service and Warehouse kommer du att vara en av nyckelpersonerna för att bedriva den totala verksamheten på Jetpaks flygavdelning på Landvetter flygplats. Dina uppgifter varierar mellan kundtjänst, godsmottagning och security/safety där dina arbetsuppgifter bland annat inkluderar:
  • ta emot bokningar per telefon, mail och disk
  • arbetar professionellt med kundkontakter
  • mottagning, vägning och mätning av avgående och ankommande gods
  • viktrapportering via telefon och via mail
  • kvalitetssäkring av avgående och ankommande gods
  • truckkörning för lastning och lossning
Om dig
Vi söker dig som är mycket flexibel kring arbetsuppgifter där din systemvana ger dig en nödvändig insikt i det dagliga arbetet. Meriterande är om du har truckkort. Det här är ett jobb för dig som är serviceminded, lösningsfokuserad, prestigelös och ansvarsfull som trivs med att ta för dig. Samtliga anställda går på ett rullande schema och det innebär att arbetstiderna varierar väldigt mycket, du bör därför kunna vara flexibel med dina arbetstider.

Viktigt för tjänsten är:
  • tillgång till bil
  • flytande engelska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som lagermedarbetare är med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Det är ett löpande uppdrag och för rätt person finns goda möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Jetpak.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Hannah Hulthén 031-7207288.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.