Lackerare sökes till Volvo Cars

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vill du vara del av Volvo Cars utvecklingsteam och vara med om att utforma delar av deras nya plattformar? Har du jobbat med plåt och lackering tidigare? Då kan du vara rätt person för oss.

Lernia Bemanning söker nu lackerare för jobb på Volvo Cars. Du kommer att vara en del av ett utvecklingsprojekt där arbetet innebär att utveckla olika delar av en ny plattform. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att täta karosser manuellt enligt process- och kvalitetsinstruktioner.

Formell kompetens

För att vara aktuell för jobbet bör du ha tidigare erfarenhet av arbete med helbilslackering. Du skall ha godkända gymnasiebetyg i matte A/1, svenska A/1, engelska A/5 och samhällskunskap A/1.

Din bakgrund

Den vi söker ska ha ett gediget yrkeskunnande, ett öga för detaljer, en grundmurad noggrannhet och en yrkesstolthet utöver det vanliga. För dig är det en självklarhet att alltid leverera allra, allra högsta kvalitet. Du brinner för ditt arbete och har en positiv inställning till att jobba.

Personliga egenskaper

Eftersom noggrannhet och kvalitet är helt grundläggande för tjänsten accepteras inget slarv. Därför bör du ha ett drag av perfektionist i dig. Eftersom vi förutsätter att du har jobbat med detta tidigare vill vi också att du är självgående och pigg på att ta initiativ, samtidigt som du är en lagspelare som inte har problem att ta emot kritik och följa direktiv. Givetvis har du hög arbetsmoral, är pålitlig och samarbetsvillig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Eftersom det handlar om ett projekt kommer vi erbjuda en visstidsanställning. För den som gör ett bra jobb finns möjligheter att vi kommer vilja ha kvar dig till andra uppdrag efter att projektet är slut. Arbetet är heltid och sker på Volvos i Torslanda.

Tillträdesdag

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka så snart som möjligt!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.lernia.se
Vid eventuella frågor kontakta Joakim Karlsson på joakim.karlsson@lernia.se
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade