Kyltekniker till Teknik & Energi

Om jobbet

ISS har ingått ett FM-avtal med ICA Logistik som b.la. innefattar tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och projektledning av ICAs logistikfastigheter från Umeå till Helsingborg. Det spännande i avtalet är ett nytt sätt att samarbeta mellan oss som leverantör och vår kund ICA. Genom ett gott partnerskap ska vi åstadkomma en serviceupplevelse för ICA och deras hyresgäster och samtidigt bidra till ICAs vision om ett klimatneutralt ICA 2020. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig!

Kyltekniker till Teknik & Energi

ISS vision är att vara "Världens ledande serviceorganisation". Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre och förstå vår kunds behov. Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu Kyltekniker.

Rollen som Kyltekniker hos ISS

Nu har du chansen att i ett unikt entreprenadavtal utöva din kyltekniska kompetens och samtidigt få vara med och utveckla en ny leveransmetod inom branschen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvar för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av kylsystem. Säkerställa att en uppdaterad förteckning finns över aktuell utrustning och instrument, upprätta och sammanställa rapporter över kontroller och köldmedia och hantering av anläggningsregister.
  • Kontroll och provning av kylsystem.
  • Utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av kylsystem. Till exempel återkommande kontroller, fel- och läcksökning, reparation, hantering av köldmedia.
  • Hitta och föreslå förbättringar av kylsystem.
  • Utföra projekt och installationer inom kylsystem.
Kompetensprofil

För att lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inriktning Kylteknik (tex Yrkeshögskola, YH). Du har personligt kylcertifikat kategori I. Har du erfarenhet av ammoniak kyla värderar vi det högt. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Har du behörighet/certifikat inom El samt VVS är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer.

Tjänsterna är placerade i Göteborg. Jour och beredskap kan ingå. Resor ingår i tjänsten och B-körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Johan Henriksson på 0734-36 53 81 eller johan.henriksson@se.issworld.com

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com